Tag: بعد از دیلیت اکانت اینستا چه میشود؟

اگر می خواهید بدانید « بعد از دیلیت اکانت اینستا چه میشود؟ » در این مقاله از سری مقالات آموزش تکنولوژی مجله اینترنتی پاسخ ها همراه ما باشید.

بعد از حذف اکانت اینستا چه میشود؟

بعد از حذف اکانت اینستاگرام، همه اطلاعات شما از جمله عکس ها، ویدیوها، کامنت ها، لایک ها و فالوور ها حذف می شوند. به گفته اینستاگرام، از لحظه حذف دائمی اکانت اینستاگرام، نه شما و نه هیچ شخص دیگری نمی تواند به اطلاعات شما دسترسی پیدا کند. اما خود اینستاگرام تا 30 روز پس از درخواست دیلیت اکانت شما صبر می کند و هیچ اطلاعاتی را حذف نمی کند.

به گفته اینستاگرام پاک کردن کامل اطلاعات یک اکانت ممکن است تا 90 روز هم طول بکشد. حتی پس از گذشتن این مدت زمان، ممکن است اینستاگرام بخشی از اطلاعات شما را در قالب بک آپ نگه دارد.

اگر قصد حذف دائمی اکانت اینستاگرام خود را ندارید می توانید به جای آن از روش حذف موقت اکانت اینستاگرام استفاده کنید. با این روش امکان برگرداندن اکانت اینستاگرام پس از دیلیت اکانت وجود دارد.

اخبار اخیر

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

افزودن لیست پخش جدید