اگر به تازگی یک گوشی اندرویدی جدید خریدید، قبل از هر کاری این مقاله را بخوانید. در این مقاله از سری مقالات مجله آنلاین پاسخ ها، بهترین روش راه اندازی گوشی اندروید را به شما آموزش می دهیم. خبر خوب این است که راه اندازی گوشی اندروید کار سختی نیست. با این حال ممکن است مواردی وجود داشته باشد که بلد نباشید. ما در این مقاله به صورت گام به گام بهترین روش راه اندازی اندروید را به شما آموزش می دهیم.
از وصل کردن گوشی به اکانت گوگل، تا اقدامات لازم برای حفظ امنیت و حریم شخصی گوشی، در این مقاله همه ضروریات راه اندازی اندروید را پوشش داده ایم. اگر بر اساس مراحلی که در اینجا شرح دادیم پیش بروید، به کمک دیگری نیاز ندارید.
اگر قبلا آیفون داشتید و به اندروید عادت ندارید، یا بعد از مدت ها گوشی اندرویدتان را عوض کردید، یا حتی اگر این اولین باری است که گوشی اندروید می خرید، این راهنما برای شما مفید خواهد بود. در این مقاله نگاهی به تنظیمات و راه اندازی اندروید روی یک گوشی موتورلا می اندازیم با این حال اگر گوشی شما سامسونگ، ال جی، شیائومی، هواوی، آنر یا هر برند دیگری باشد مراحل راه اندازی آن مشابه خواهد بود.
آموزش راه اندازی گوشی اندروید
قبل از این که شروع کنیم، توجه داشته باشید که گوشی های اندروید بسته به تولید کننده و مدل با هم تفاوت های جزئی دارند. بنابراین ممکن است چیزی که در این آموزش می بینید عینا مشابه تنظیمات گوشی شما نباشد. با این حال، تفاوت میان نسخه های اندروید جزئی است و در اکثر موارد این راهنما کار شما را راه خواهد انداخت. اگر در هر یک از مراحل زیر به مشکل برخوردید یا سوالی برای شما پیش آمد، از طریق کامنت ها سوالاتتان را با ما در میان بگذارید تا در اسرع وقت پاسخ شما را بدهیم.
1. انتخاب زبان
2. وارد کردن سیمکارت
3. وصل شدن به وای فای
4. انتقال اطلاعات از گوشی قبلی به گوشی جدید
در صفحه بعد از شما دعوت می شود که اگر پیش از این گوشی اندرویدی داشتید، اطلاعات و اپلیکیشن های خود را از گوشی قبلی به گوشی جدید منتقل کنید. ممکن است ترجیح دهید از قبل چیزی روی گوشی جدیدتان نریزید و به اصطلاح، از نو شروع کنید اما بعضی افراد ترجیح می دهند اطلاعات مهم قبلی مثل مخاطبین، پیامک ها یا عکس ها و آهنگ هایشان را به گوشی اندرویدی جدیدشان منتقل کنند.
برای این کار هم می توانید اطلاعات و اپلیکیشن ها را از طریق همگام سازی حساب گوگل از یک گوشی دیگر به گوشی جدیدتان منتقل کنید یا این که از طریق وای فای بک آپ ذخیره شده در گوگل درایو را روی گوشی جدیدتان ریستور کنید (البته با فرض این که پیش از این از اطلاعات موجود روی گوشی قبلیتان بک آپ گرفته و روی گوگل درایو آپلود کردید). البته این مرحله ضروری نیست و اگر نمی خواهید این کار را انجام دهید می توانید با زدن گزینه «No, Thanks» یا در بعضی گوشی ها «Don’t Copy» از آن رد شوید.
5. ورود به حساب کاربری گوگل یا ساخت یک حساب جدید
در مرحله بعدی از شما خواسته می شود که در صورت تمایل وارد حساب کاربری گوگل خود بشوید یا یک حساب کاربری گوگل جدید بسازید. بعد از ورود به حساب گوگل، از شما پرسیده می شود که آیا می خواهید گوگل اطلاعات مربوط به مکان، اطلاعات عیب یابی گوشی، و بک آپ اطلاعات کلیدی را در گوگل درایو ذخیره کند یا نه – این اطلاعات شامل اپ ها، داده های مربوط به اپلیکیشن ها، سابقه تماس، مخاطبین، تنظیمات گوشی (مثل پسورد وای فای) و تاریخچه پیامک های شما است.
6. تنظیمات مربوط به بک آپ
اگر اجازه بک آپ را بدهید، بعدا با هر دستگاهی که وارد حساب کاربری گوگل خود بشوید، می توانید به این اطلاعات ضروری دسترسی داشته باشید و اگر گوشی خود را آپگرید کنید، یا اطلاعات آن را پاک کنید، یا یک گوشی جدید بخرید، می توانید از طریق حساب کاربری گوگل داده های قبلی خودتان را برگردانید.
7. تنظیمات امنیتی و حریم شخصی
بعد از گذراندن این مرحله، نوبت به تنظیمات امنیتی و حریم شخصی گوشی است. در صفحه جدید از شما خواسته می شود برای قفل کردن صفحه یک پین کد یا پسورد انتخاب کنید. در اینجا می توانید برای باز کردن قفل صفحه، قابلیت شناسایی اثرانگشت و شناسایی چهره را هم راه اندازی کنید. این مرحله برای بالا بردن امنیت گوشی شما و جلوگیری از دسترسی افراد غریبه به اطلاعات شخصی موجود روی گوشی موبایل شما ضروری است.
8. تنظیمات نهایی اندروید
بعد از تنظیم پین کد یا پسورد، مراحل بعدی چیز خاصی ندارند. در صفحه بعدی می توانید دستیار گوگل یا همان Google Assistant را راه اندازی کنید، یک آدرس ایمیل جدید اضافه کنید، فونت یا والپیپر گوشی را عوض کنید، یا مجموعه ای از اپلیکیشن های گوگل را انتخاب کنید تا روی گوشی شما نصب شود (مثل گوگل هوم، گوگل نیوز و …).
بسته به کمپانی سازنده گوشی ممکن است در صفحه بعد اطلاعاتی درباره سازنده گوشی اندرویدی خود ببینید و به شما پیشنهاد شود که برای دسترسی به امکانات و اپلیکیشن های بیشتر ثبت نام کنید. بعد از این مرحله، می توانید وارد سیستم عامل اندروید شده و از گوشی جدیدتان لذت ببرید.
همانطور که دیدید راه اندازی گوشی اندروید کار بسیار راحتی است اما ممکن است چون برای شما کار جدیدی است یا با آن آشنا نیستید سخت به نظر برسد. بعد از خواندن این مقاله می توانید خودتان با خیال راحت گوشی اندرویدتان را راه اندازی کنید. اگر درباره هر کدام از مراحل سوالی داشتید می توانید در بخش کامنت ها از ما بپرسید تا کارشناسان زانکو تک در اسرع وقت پاسخ شما را بدهند.
از آنجایی که اکثر اپلیکیشن ها و سرویس های گوگل ابری هستند، با ورود به حساب کاربری یا همان جیمیل خود روی هر دستگاهی می توانید بلافاصله به اطلاعاتی که روی حساب کاربری خود ذخیره کرده اید دسترسی داشته باشید. مثلا ایمیل ها، مخاطبین، اطلاعات تقویم، عکس ها، ویدئوها و فایل ها.
9. تنظیمات کمپانی سانده گوشی
تنظیمات مربوط به خود اندروید اینجا تمام می شود اما بسته به این که تولید کننده گوشی شما شرکت سامسونگ، موتورلا، هواوی، شیائومی، اچ تی سی یا … باشد ممکن است یک سری تنظیمات اضافی به اندروید اضافه کرده باشد. بنابراین در برخی گوشی ها چند مرحله اضافی وجود دارد.
مثلا در گوشی های سامسونگ باید یک حساب کاربری سامسونگ بسازید که به شما اجازه می دهد تنظیمات مربوط به شخصی سازی باتری گوشی را تغییر دهید، فولدر بسازید، اندازه فونت گوشی را عوض کنید و پیش بینی آب و هوا دریافت کنید. گوشی های موتورلا از شما می خواهند تنظیمات مربوط به ژست های حرکتی را تکمیل کنید و … .
راه اندازی گوشی اندرویدی
اندروید محبوب ترین سیستم عامل برای گوشی های هوشمند در سراسر جهان است و کاربران زیادی دارد. اگر به جمع کاربران اندروید پیوسته اید به شما تبریک می گوییم. در این مقاله کلیات مربوط به نحوه راه اندازی گوشی های اندروید را به شما آموزش دادیم. با این حال به خاطر داشته باشید که هر کمپانی سازنده گوشی تغییرات جزئی ای را در سیستم عامل اندروید ایچاد می کند. از این رو ممکن است تنظیمات گوشی های مختلف با هم تفاوت داشته باشد مثلا مراحل راه اندازی اندروید در گوشی های سامسونگ با هواوی تفاوت های جزئی داشته باشد. البته جذابیت اندروید هم به همین قابلیت های شخصی سازی آن است که دست کمپانی های سازنده گوشی های هوشمند را برای خلاقیت و نوآوری و افزودن ویژگی های جذاب باز می گذارد.